Palvelut


JUOMAVALIKOIMA

Quplan juomavalikoimasta löytyy niin perinteiset juomat, kuin erikoisemmat ja uutuudet. Pubissa on hanassa toisena oluena Panimomestarin vaihtuva olut eli muutaman kuukauden välein on uusi olut.

Pullotuotteita hankitaan pienissä erissä, mikä mahdollistaa tuotteiden nopean vaihtuvuuden. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan valikoiman suhteen ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. 


KARAOKE

Pubissa on mahdollisuus laulaa karaokea joka ilta. Karaoke alkaa klo 22 ja jatkuu aina valomerkkiin saakka!

Karaoke on Quplassa Singan kautta. Biisejä voit selata ja varata kätevästi omalla älypuhelimella, kun lataat ilmaisen Singan sovelluksen: Google Play Android,  Apple Store iOS


LAUTAPELIT

Quplan pubista löydät hyvän valikoiman lautapelejä. Mikä olisikaan parempi tapa viettää iltaa kaveriporukassa, kuin ottaa matsi Kimbleä tai huojuvaa tornia tuopposen äärellä? Häviäjä tottakai tarjoaa seuraavan kierroksen!


MUSABINGO

Torstaisin pubissa pelataan baaripelejä. Tällä hetkellä pyörii musabingo, jossa normaalista bingosta poiketen bongataan numeroiden sijaan artisteja. Tunnista biisi, bongaa artisti lapusta ja ole nopea! Osallistuminen on ilmaista ja voit voittaa jopa 200 euron lahjakortin!LIVE-MUSIIKKI

Trubaduureja pubissa, räppäreistä rokkibändeihin yökerhossa. Quplassa on vähintään kerran kuussa tarjolla elävää musiikkia. Keikalla on käynyt esimerkiksi:

 • BESS
 • RUMA
 • HESAÄIJÄ
 • ASTE
 • MOUHOUS
 • MÄKKI
 • ADI L HASLA
 • KÄÄRIJÄ
 • LYÖMÄTTÖMÄT

Tulevat tapahtumat löydät Facebookista

Ennakkoliput yökerhon live-keikoille myy liveto.io


ERIKOISBILEET

Hohtobileet, vaahtobileet, halloweenbileet, pikkujoulut, päättäjäiset - you name it! Quplan yökerho muuntuu sesonkien mukaan, mitä erilaisimpien bileiden estradiksi. Yhteistyökumppanimme Ohjelmanurkka ja Bileet.fi taikoo rekvisiitallaan meille bileet kuin bileet! 


KAUSIKORTIT

Kortista on kaksi eri versiota: BASIC ja PREMIUM. Kortilla pääsee edullisemmin tai ilmaiseksi sisään, yksin tai avecin kanssa kortista riippuen. Lisäksi kuukausittain vaihtuvia etuja ja tarjouksia. Lue korttien tarkempi kuvaus ja osta itsellesi oma verkkokaupasta.


VIP-PAKETTI

Quplan yökerhosta on mahdollista varata seurueelle VIP-pöytä tarjoiluineen. VIP-pöytä sopii 4-8-hengen seurueille. Isommille ryhmille VIP-paketti on räätälöitävissä. Pakettiin on mahdollista sisällyttää limusiinikuljetus. Limousine Ruka on yhteistyökumppanimme, jolta voit varata kyydin myös ilman VIP-pakettia. VIP-paketin varaukset ja tiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta. 


YKSITYISTILAISUUDET

Quplan tilat ovat muunneltavissa helposti erilaisiin tarpeisiin. Pubissa voi pitää kokouksia tai yksityisjuhlia, esimerkiksi synttärit tai polttarit mukavasti karaoken tai vaikkapa juhlakalulle muokatun bingon merkeissä. Yökerho on viikolla varattavissa vaikka tanssitunteja varten. Tiedustelut ja varaukset yhteydenottolomakkeen kautta. 


Yhteensä:
  Kassalle